Reactie plaatsen

Reacties

Arienne Brouwer.
2 maanden geleden

Wij zijn op zoek naar een fijne plek voor onze 4 jarige ruin. Heeft u een stal vrij? Wij horen graag

Paardentandarts Wolf
3 maanden geleden

Alle paarden worden altijd netjes jaarlijks behandeld en óók de handelspaarden gecontroleerd en indien nodig behandeld. Aan verzorging geen gebrek bij Stal Sans Souci!

Sophie Bruin
3 maanden geleden

Vandaag voor de tweede keer wezen kijken, eerste keer hadden we geen klik met dat paard, tweede keer een super gevoel met het paard en gekocht.
We werden super geholpen en alles werd netjes uitgelegd

Mel
5 maanden geleden

geweest om een les te rijden, je mag zelf je paard pakken, poetsen en opzadelen, hierdoor krijg je een band met het paard.
je kan kiezen voor een privé les of maximaal met z'n tweeën hierdoor is het wat exclusiever dan op een manege
paarden hadden in de paddocks en op stal meer dan genoeg ruwvoer

Marian Paters
6 maanden geleden

Vandaag wezen kijken bij een paard, we werden super geholpen door een jonge dame
Paarden stonden lekker buiten en hadden genoeg ruwvoer in de bakken, de stallen waren netjes gedaan en de hooinetten in de stal waren over vol
We mochten het paard zelf uit de paddock halen, poetsen, opzadelen en knuffelen, daarna werd ie voor gereden en mochten we zelf proberen

Sharon
6 maanden geleden

Ik sta sinds 4 weken op deze stal. De mensen zijn heel vriendelijk. Er wordt goed na de paarden gekeken in wat ze nodig hebben. En er wordt rekening gehouden met je eigen wensen. Voorzieningen zijn verder goed. Heb het er erg na mijn zin.

Renata Boers
een jaar geleden

Hallo ik ben sinds van de week heerlijk op stal te vinden. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me er thuis en op mijn gemak. Wat mij heel erg opviel was de tiptop verzorging van de paarden en veulens. De paarden staan er allemaal goed bij en zien er goed uit. Verder zijn ze allemaal blij en tevreden. Ik hoop nog lang bij stal Sans Souci te mogen blijven zowel als vrijwilliger dan al als leaseklant. En mocht je op zoek zijn naar een leuk paard kom dan gezellig een keer kijken, ze hebben erg leuke en tevreden paarden te koop staan. Kortom een gezellige maar zeker ook een stal met de juiste kennis van paarden.

Merel
een jaar geleden

Het is een erg fijne stal waar goed gekeken wordt naar wat de paarden nodig hebben en daarbij worden de wondjes ed netjes verzorgt. Op het moment zijn er meerdere Engelse volbloeden op stal die allemaal erg van knuffelen/poetsen houden. Alle paarden hebben hun eigen karakter met bijbehorende uitdagingen, maar dit maakt het alleen maar leuk!

Melanie Beekhuis
een jaar geleden

Ik rijd nu ongeveer een halfjaar op deze stal en heb het erg naar mijn zin. Hiervoor ongeveer 5 jaar een Fries bijgereden, de overgang naar Engels Volbloed wende veel sneller dan verwacht. Doordat er veel afwisseling is in de paarden blijf je altijd je rijvaardigheden ontwikkelen. Je krijgt als bijrijder veel vrijheid waardoor je ook lekker het bos in kan als je daar zin in hebt.

Frederique Bor
een jaar geleden

Super leuke stal met hele lieve mensen! Je hebt veel vrijheidsmogelijkheden in vrijwel alles! Ook zijn het super leuke en lieve paarden :).