Reactie plaatsen

Reacties

Renata Boers
4 maanden geleden

Hallo ik ben sinds van de week heerlijk op stal te vinden. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me er thuis en op mijn gemak. Wat mij heel erg opviel was de tiptop verzorging van de paarden en veulens. De paarden staan er allemaal goed bij en zien er goed uit. Verder zijn ze allemaal blij en tevreden. Ik hoop nog lang bij stal Sans Souci te mogen blijven zowel als vrijwilliger dan al als leaseklant. En mocht je op zoek zijn naar een leuk paard kom dan gezellig een keer kijken, ze hebben erg leuke en tevreden paarden te koop staan. Kortom een gezellige maar zeker ook een stal met de juiste kennis van paarden.

Merel
4 maanden geleden

Het is een erg fijne stal waar goed gekeken wordt naar wat de paarden nodig hebben en daarbij worden de wondjes ed netjes verzorgt. Op het moment zijn er meerdere Engelse volbloeden op stal die allemaal erg van knuffelen/poetsen houden. Alle paarden hebben hun eigen karakter met bijbehorende uitdagingen, maar dit maakt het alleen maar leuk!

Melanie Beekhuis
4 maanden geleden

Ik rijd nu ongeveer een halfjaar op deze stal en heb het erg naar mijn zin. Hiervoor ongeveer 5 jaar een Fries bijgereden, de overgang naar Engels Volbloed wende veel sneller dan verwacht. Doordat er veel afwisseling is in de paarden blijf je altijd je rijvaardigheden ontwikkelen. Je krijgt als bijrijder veel vrijheid waardoor je ook lekker het bos in kan als je daar zin in hebt.

Frederique Bor
5 maanden geleden

Super leuke stal met hele lieve mensen! Je hebt veel vrijheidsmogelijkheden in vrijwel alles! Ook zijn het super leuke en lieve paarden :).